Over ons

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Wij zijn Anna, Anouk, Sil en Noa. Wij zitten in het vijfde jaar van het Zwijsen College en hebben de opdracht gekregen om een online kunstroute te ontwikkelen! Oorspronkelijk was het idee natuurlijk om dit rondom onze school te organiseren, maar aangezien dat niet mogelijk is in onze huidige situatie brengen we de kunst naar jou!

Wij hebben inmiddels al bijna 2 jaar het vak CKV (Culturele en kunstzinnige vorming) gevolgd en zien deze opdracht dan ook als een leuke afsluiter. Hiermee kunnen we toch een beetje in de praktijk brengen wat we al die lessen hebben geleerd.

We laten hier verschillende kunstdisciplines zien. Alle kunstwerken die hier te vinden zijn, zijn van kunstenaars uit Veghel en omstreken. We hebben deze kunstenaars benaderd met de vraag of we één of meer van hun meesterwerken mochten gebruiken.  En natuurlijk waren de meeste meteen enthousiast! 

Wij wensen jullie veel plezier met het bezoeken van de galerij! En vragen tot slot of jullie naderhand onze enquête willen invullen, om ons zo een beeld te geven of onze kunstroute goed is bevallen!

Groetjes van ons en de kunstenaars!